INTUITIV COACHING


Har du brug for et skub, en god ide eller et nyt blik på dig selv og din rolle? Har du prøvet coaching og mentoring, men synes, at der manglede noget?

Jeg  kombinerer det bedste fra sparring, coaching og mentoring. Du får dermed adgang til min erfaring, får mulighed for at kombinere med din erfaring, din virkelighed og dit ståsted og sammen udvikler vi visioner og løsninger af dine udfordringer. Vi sætter ind præcis der, hvor du har brug for det på skalaen fra vision til praksisnær handling i dag.

Min fokusområde er ledere i virksomheder (fra start-ups til over SMV'er til store virksomheder), ledere i organisationer, på skoler, på gymnasier og på universiteter - samt generel fokus på diversitet og specielt på flere kvinder i lederstillinger.

Erfaring: Jeg er uddannet business- og lifecoach, har været mentor for en lang række personer fra studerende til erfarne ledere og mange virksomheder har brugt mig som sparringspartner i forbindelse med digitalisering, ledelse og læring.

Vi mødes online, når det passer dig - 60 min pr gang. Kan også holdes som fysiske møder, hvis du foretrækker det.

At være kvindelig leder i en start-up og samtidig holde balancen imellem arbejde, familie og tid til sig selv kræver et konstant fokus. Har du lyst til at prøve min model, der inddrager coaching, sparring og mentoring, hjælper jeg dig gerne på din rejse.

Taler det også til dig, når du hører om kvinder, der skifter spor midt i livet? Har du lyst til at udforske, om det er noget for dig? Jeg har selv taget springet og hjælper jeg dig gerne på din rejse. 

Hvis vi skal trives i fremtiden, skal vi ikke kun klædes på fagligt - eller kun klædes på menneskeligt - vi skal mikse de to, så vi bruger det bedste fra de to verdener. Og det er det, jeg gerne vil hjælpe med - et holistisk syn på fremtidens og nutidens  muligheder